Termene si conditii de utilizare a site-ului Casei Judetene de Pensii Braila

 

Rolul site-ului Casei Judeteane de Pensii Braila este de a oferi informatii actualizate despre sistemul public de pensii din Romania si despre activitatea institutiei noastre. Erorile pe care le constatam sau care ne sunt aduse la cunostinta, vor fi luate in considerare si se va incerca sa remedierea in cel mai scurt timp. De asemenea unul din obiectivele noastre este sa actualizarea cu maxima operativitate informatiilor furnizate de acest site.

 

Continutul acestui site are rol in exclusivitate informativ, Casa Judeteana de Pensii Braila nefiind raspunzatoare pentru orice actiuni intreprinse pe baza informatiilor din acest site.

 

Va rugam ca, in cazul in care va adresati institutiei noastre prin intermediul acestui site, sa folositi un limbaj adecvat, iar intrebarile sa fie concise si la obiect. Nu vor fi luate in considerare adresarile cu continut injurios sau intrebarile din domenii care nu intra in aria de activitate a institutiei.

 

Intrebarile adresate prin intermediul acestui site nu sunt considerate petitii si pot servi numai pentru informarea utilizatorilor site-ului institutiei sau pentru imbunatatirea activitatii noastre. Raspunsurile la aceste intrebari se vor transmite numai prin intermediul email-ului. Casa Judeteana de Pensii Braila isi rezerva dreptul de a publica unele intrebari si raspunsuri, fara a publica datele cu caracter personal.

 

Puteti consulta lista datelor ce sunt exceptate de la liberul acces ->>

 

Transmiterea online a unor solicitari prin intermediul acestui site presupune ca va dati acordul in vederea prelucrarii datelor cu caracter personal in scop legal de catre Casa Judeteana de Pensii Braila.

 

Va multumim!