Termene si conditii de utilizare a site-ului CJP Braila

 

C.J.P. Braila va dedica acest site pentru informarea dumneavoastra in legatura cu sistemul public de pensii din Romania si cu activitatea institutiei noastre. Orce erori pe care le constatam sau care ne sunt aduse la cunostinta, le vom lua in considerare si vom incerca sa le corectam. De asemenea, vom incerca sa actualizam cu maxima operativitate informatiile furnizate de acest site.

Continutul acestui site are rol in exclusivitate informativ, CJP Braila nefiind raspunzatoare pentru orice actiuni intreprinse pe baza informatiilor din acest site.

Va rugam ca, in cazul in care va adresati institutiei noastre prin intermediul acestui site, sa folositi un limbaj adecvat, iar intrebarile sa fie concise si la obiect. Nu vor fi luate in considerare adresarile cu continut injurios sau intrebarile din domenii care nu intra in aria de activitate a institutiei.

Intrebarile adresate prin intermediul acestui site nu sunt considerate petitii, si pot servi numai pentru informarea utilizatorilor site-ului institutiei. Raspunsurile la aceste intrebari se vor transmite numai prin intermediul acestui site. C.J.P. Braila isi rezerva dreptul de a nu publica toate intrebarile trimise.

Intrucat intrebarile adresate si raspunsurile vor fi publicate pe site, ele nu trebuie sa contina date cu caracter personal.

Va multumim!